Missie

Bij Robert Rutjes Coaching&Training ondersteunen we de ontwikkeling naar goed leiderschap en van teams in een psychologisch veilige omgeving.

Visie

Robert Rutjes Coaching&Training is gericht op de ontwikkeling van leiderschap en teams.
Door middel van coaching en training levert Robert Rutjes Coaching&Training hulpmiddelen die leiden naar goed leiderschap en teamontwikkeling in een psychologisch veilige omgeving.
We leveren de best mogelijke kwaliteit in wat we doen en wie we hier voor inzetten. Wij zijn vooruitstrevend en volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en ontwikkeling van teams.

Kernwaarden

  • Bekwaamheid; Bij Robert Rutjes Coaching&Training zorgen we er voor dat iedereen blijft ontwikkelen, blijft trainen op vakbekwaamheid en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling in een veilige omgeving.
  • Eigenaarschap; Van iedereen die een coachtraject of training ondergaat wordt eigenaarschap voor de ontwikkeling in eigen traject verwacht.
  • Oordeelloos; Bij Robert Rutjes Coaching&Training mag iedereen zijn wie hij/zij is. Wordt er zonder oordeel geluisterd, waar ieders mening telt en is er de veilige omgeving.
Missie en visie