Coaching

Jij krijgt aandacht, ik help jou duidelijk te krijgen wat je doelen zijn en deze concreet te maken.

Ik ben neutraal, ik luister oordeelloos en help jou met het maken van bewuste keuzes. Ik zorg voor een veilige omgeving zodat jij je volledig kunt focussen op jouw doelen. Ik ben een vertrouwenspersoon, die naar jou luistert, er volledig voor je is. Ik hou je aan de gemaakte afspraken en zorg ervoor dat je geen excuses kunt maken om jouw doelen te realiseren.

Reflecteren

Reflecteren, wat is er gebeurd, wat is mijn rol hier in en vraag eens aan iemand die je kent hoe het met je gaat. Vaak heb je wel het idee dat het goed met je gaat maar vindt de ander dat ook? Laat je eens verassen en stel je open.

Omdenken

Omdenken, we zitten zo vast in denkpatronen, hoe logisch ook, dat we het niet op kunnen brengen om het op een andere manier te zien. Denk eens buiten de patronen die bij jou horen, er zal een wereld voor je open gaan omdat je inzichten krijgt die je nooit hebt gehad.

Eigenaarschap

Eigenaarschap, van wie is het doel dat bereikt wil worden en is hetgeen we van een ander verwachten wel realistisch en eerlijk. Jij bent verantwoordelijk voor wat jij wil bereiken, wat ga jij er aan doen en wat mag het kosten.

Coaching